English Audi S1 - Детайли Реализирани проекти
Назад към проекти Запитване за оферта

Audi S1 - Детайли

Предлагаме на Вашето внимание продукти изработени от нас по концепция на фирма "Проспийд Моторспорт", като им благодарим за гласуваното ни безусловно доверие.

Изпускателният колектор е подобрен от страна на използвани технологии и вложени материали - по-температуро устойчива, висококачествена стомана 321. Създаден е за монтиране на Garret GT35 V band, Tial 44 waste gate.

Сглобен в сервиза на Екстрийм тунинг предназначен за Audi S1 и S2. Подобрена версия на първоначалния, олекотен, с по-добър топлообмен и по-голяма пропускливост.

Мулти пойнт кейдж за Audi S1 и Audi Sport Quattro изработен от Т45. Прецизни заварки и изпълнение.

 

Изработихме нови носачи от хром-молибден, за да може ефективно да се намали подресорната маса на автомобила и да се подобри пътното му поведение. Носачите се с тегло само 1 455 грама, като заварките са изпълнени изключително прецизно, защото при прегряване на материала е възможно да се получат микропукнатини и нарушаване цялостта на детайла.

 

Колектор с керамично покритие

Интеркулер

Ролкейдж

Носачи

Разширителен съд за антифриз

Препоръка

Препоръка

Както Проспийд, така и Екстрийм тунинг, е създадена от хора отдадени на автомобилите, чиято цел е удовлетворяване желанията на клиента и максимално качество на предлаганите услуги и продукти.

Ето защо, не случайно фирма Проспийд моторспорт, вече седем години работи в тясно сътрудничество с Екстрийм тунинг, като за нас е основен партньор в областта на прецизните заварки и заварени конструкции.

Ники Златков

Николай Златков